Premium

Wanneer is dit pakket voor mij?

Je bent overtuigd van de meerwaarde van podcasting en je wilt een zo straf mogelijke podcast produceren. Je zoekt dan ook een partner die je hier volledig in kan ontlasten. Die samen met jou het concept bepaalt, een vlekkeloze productie neerzet én zorgt voor resultaat door de podcast juist en slim te verspreiden.

Wat kan ik verwachten?

Tijdens een vaste workshopmethodiek definiëren we samen het concept van je podcast. We doen dit op basis van jouw doestellingen en de verwachtingen van jouw doelgroep. Daarnaast houden we ook rekening met concurrerende podcasts. Het resultaat van de workshop is een volledig afgewerkt concept, inclusief episode template. Daarnaast werken we ook een publicatie- en distributieplan uit op maat van jouw podcast. Dat betekent o.a. owned en paid touchpoints in kaart brengen inclusief een mediaplan.

Ook tijdens de opnames ontzorgen we je volledig. Ook de selectie van host en locatie kan je aan ons overlaten. Natuurlijk valideer je elke stap zodat je steeds zicht en controle hebt over jouw podcast. We voorzien de volledige productie. Opname, montage, ontwerp van bijhorende assets zoals visuals, beschrijvingen en jingles. In dit pakket voorzien we standaard ook een video-opname van je podcast. Dit zorgt ervoor dat je podcast in nog meer content items gedeclineerd kan worden, een absolute meerwaarde naar verspreiding én je haalt eens zoveel content uit je podcastreeks. Feedback geef je via een online platform, zo kunnen we deze zo juist mogelijk doorvoeren.

Naast volledig afgewerkte podcastafleveringen, nemen we ook de volledige publicatie en distributie van je podcast in handen. We publiceren je podcast op alle courante podcastplatformen met de nodige best practices naar tagging en beschrijvingen. Daarnaast werken we ook je ondersteunende assets uit. Denk aan social media posts, berichten voor je intranet of een newsflash. Zo haal je het onderste uit de kan qua podcastpotentieel.

Voor dit pakket gaan we uit van een minimumafname van 4 afleveringen en 4 opgenomen afleveringen per opnamedag. Zo springen we zo efficiënt mogelijk om met beschikbare tijd en middelen.

Conceptuele fase
Workshop
Host
-
Studio
-
Audio recording
Video recording
-
Editing
-
Creation assets
(Jingles, artwork, creative copy, ...)
-
Publishing
Advies + uitwerking
Growth
Advies + uitwerking
vanaf
€2.245
/aflevering
Kies dit pakket

Samen podcasten?

Nieuwe markt, nieuwe kansen. Weet je nog niet waar de jouwe precies liggen? Laat ons dan iets weten. In een vrijblijvende babbel gaan we er samen naar op zoek.