Een goede voorbereiding
is het halve werk.

Workshop als goede start

Er zijn verschillende wegen naar succes. In een korte workshop zoeken we samen uit wat succes voor jou is en hoe we daar geraken. Met realistische doelstellingen binnen realistische termijnen.

Template als sterke basis

We willen een bingeworthy podcast maken. En dat kan alleen met een sterke template. Herkenbaarheid in elke aflevering zorgt ervoor dat je luisteraars terugkomen. Mensen zijn nu eenmaal gewoontedieren. En die komen niet graag voor onaangename verrassingen te staan.

Planning als sleutel tot succes

Hoeveel podcasts wil je maken? En aan welke frequentie? We bekijken samen wat realistisch is en maken een planning om de opnames zo effici├źnt mogelijk te laten verlopen.

Samen podcasten?

Nieuwe markt, nieuwe kansen. Weet je nog niet waar de jouwe precies liggen? Laat ons dan iets weten. In een vrijblijvende babbel gaan we er samen naar op zoek.

Diensten

Wij maken podcasts waar mensen ├ęcht naar willen luisteren.

Finetune je podcast

Heb je al een podcast?Prachtig! Dan bekijken we graag samen met jou hoe die nog beter kan aansluiten bij je doelstellingen.

Zet je podcast in de markt

Het zou zonde zijn om je verhaal niet te delen met de wereld. Wij helpen je om dat meteen op de best mogelijke manier te doen.