Essential

Wanneer is dit pakket voor mij?

Je bent overtuigd van de meerwaarde van podcasting. Je zoekt een partner die met je meedenkt om een zo sterk mogelijk concept neer te zetten. Daarnaast zoek je een productiehuis om de opname en montage vlekkeloos te laten verlopen. De omkadering van de podcast, van publicatie tot distributie, hou je zelf in handen.

Wat kan ik verwachten?

Tijdens een vaste workshopmethodiek definiëren we samen het concept van je podcast. We doen dit op basis van jouw doestellingen en de verwachtingen van jouw doelgroep. Daarnaast houden we ook rekening met concurrerende podcasts. Het resultaat van de workshop is een volledig afgewerkt concept, inclusief episode template.

Daarnaast voorzien wij de volledige productie. Opname, montage, ontwerp van bijhorende assets zoals visuals, beschrijvingen en jingles. Feedback geef je via een online platform, zo kunnen we deze zo juist mogelijk doorvoeren.

Naast volledig afgewerkte podcastafleveringen, ontvang je ook de nodige documentatie rond publicatie en verspreiding van je podcast. We snappen dat je dat zelf wilt uitvoeren maar geven wel graag onze tips en best practices mee. Zo werken we allemaal toe naar een kwalitatief geproduceerde maar ook goed beluisterde podcast.

Conceptuele fase
Workshop
Host
-
Studio
-
Audio recording
Video recording
-
Editing
-
Creation assets
(Jingles, artwork, creative copy, ...)
-
Publishing
Advies
Growth
Advies
vanaf
€1.495
/aflevering
Kies dit pakket

Samen podcasten?

Nieuwe markt, nieuwe kansen. Weet je nog niet waar de jouwe precies liggen? Laat ons dan iets weten. In een vrijblijvende babbel gaan we er samen naar op zoek.