Begeleiding

Wanneer is dit pakket voor mij?

Je hebt zelf al een goed idee van de podcast die je wilt maken en verspreiden. Je hebt nood aan een productiepartner die ervoor zorgt dat je opname en montage professioneel gebeuren. Zo ben je zeker van de juiste audiokwaliteit.

Wat mag ik verwachten?

Tijdens een intake lopen we door jouw volledige project. Hierin komen zowel het podcastformat als alle praktische details aan bod. Van locatie tot brand guidelines. Misschien ontdekken we tijdens dit gesprek nog extra mogelijkheden, dan geven we die graag mee. Het doel van de intake is volledig voorbereid aan de slag te kunnen gaan.

Op de opnamedag komen we met professioneel materiaal en een ervaren producer ter plaatse. We plannen de podcasts zodat we zoveel mogelijk efficiëntie uit de opnamedag halen. We gaan in dit pakket uit van minstens 4 afleveringen die we op 1 dag kunnen opnemen.

Nadien ontvang je natuurlijk een professionele montage. Feedback kan je geven via ons digitaal platform, zo kunnen we exact de nodige aanpassingen doorvoeren. Kortom, een vlekkeloos productieproces.

Conceptuele fase
Intake
Host
-
Studio
-
Audio recording
Video recording
-
Editing
-
Creation assets
(Jingles, artwork, creative copy, ...)
-
Publishing
-
Growth
-
vanaf
€860
/aflevering
Kies dit pakket

Samen podcasten?

Nieuwe markt, nieuwe kansen. Weet je nog niet waar de jouwe precies liggen? Laat ons dan iets weten. In een vrijblijvende babbel gaan we er samen naar op zoek.